Saknar att äta på restaurang

Saknar att äta på restaurang

Tjenare bloggen! Jag är mitt upp i mina träningsmånader och det går relativt bra men det finns en sak som jag saknar otroligt mycket, nämligen att få käka mat på en restaurang. Under de här månaderna så följer jag ett strikt kostschema och den maten som jag käkar finns inte riktigt på någon restaurang i Vadstena. En vanlig maträtt för mig består av protein i form av kyckling, linser eller fisk och sen en rejäl portion grönsaker till det. Jag äter ingen pasta, ris eller potatis och det känns som att det är vad som serveras på en restaurang. Det är klart att man kan göra någon form av specialare men eftersom att jag också väger maten så blir det väldigt komplicerat. Jag är inne på den fjärde av fem månader så det är inte så långt kvar nu, det är nog därför suget efter riktigt god mat också börjar komma. Det är inget fel på den maten jag äter för tillfället men jag kan komma på tio maträtter som jag hellre hade ätit. Utöver ett kostschema så har jag även ett träningsschema som jag följer, men det känns inte alls lika jobbigt. Träning har alltid varit en viktig del i mitt liv och det är någonting som jag kommer fortsätta med även när de här månaderna är över. Visserligen så kommer jag inte träna i samma höga grad men jag kommer definitivt hålla igång några gånger i vecka för att hålla uppe formen. Idag är det löpning som står på schemat och det passar perfekt när solen ändå skiner över Vadstena. Det blir mitt andra träningspass för dagen, jag körde nämligen lite cirkelträning innan jobbet i morse och jag kan säga att det känns rejält i kroppen nu när jag sitter vid mitt skrivbord. Men det är inget som ska hindra mig från att jobba!


Kommentarer är stängda.