Mopedutbildningen jag gick för att få körkortet

Mopedutbildningen jag gick för att få körkortet

Hejsan, hejsan! Snart är den här arbetsdagen över men innan dess tänkte jag hinna med att skriva ett inlägg till er. Tanken jag har är att skriva om en mopedutbildning, och inte vilken mopedutbildning som helst utan den jag gick för att ta mitt mopedkörkort för närmare ett halvår sedan. Jag gick då hos Mopedskolan Stockholm, ifall ni skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

För lite mer än ett halvår sedan fyllde jag 15 och det var dags för mig att körkort för moped, det är något jag har längtat efter hur länge som helst. Då jag näst intill bara har äldre kompisar har de flesta redan tagit körkort, vilket bara har fått mig att längta ännu mer. När det väl var dags att ta körkort var dock mina kompisar väl till hands, de tipsade mig om vart jag skulle gå min mopedutbildning. Självklart tog jag till mig tipsen och valde tillslut att vända mig till Mopedskolan Stockholm för att gå min utbildning. Nu i efterhand vet jag att det var ett bra val, hos dem fick jag all den hjälpen som behövdes för att jag skulle klara av körkortet. Det tog inte alls lång tid från det att jag började plugga och köra till dess att jag stod med mitt körkort i handen, allt tack vare den här körskolan och deras underbara hjälp. Då varken min mamma eller pappa har haft mopedkörkort kunde de inte hjälpa mig med själva mopeden och förståelsen till den men de hjälpte mig mycket med regler och andra saker som har med trafiken att göra. Även om de var till stor hjälp behövdes ändå den hjälpen jag fick på denna mopedutbildning. 


Kommentarer är stängda.