Båtskrovet är blästrat

Båtskrovet är blästrat

God förmiddag, god förmiddag och välkomna till bloggen. Jag ska idag ta och prata med er om ett företag som heter SodaBlast Karlshamn AB. Det är så att det var till dem jag vände mig när jag behövde hjälp med att blästra ett båtskrov eftersom det är ett företag som jag hade hört skulle vara duktiga på det här med blästring i Kristianstad. Det var en av mina chefer som tipsade mig om det här företaget, även han hade vänt sig till SodaBlast Karlshamn AB och visste av egen erfarenhet att det här företaget skulle vara kompetenta att ge mig den hjälp jag behövde. 

Det visade sig vara en bra rekommendation för jag fick all den hjälp som jag behövde med båtskrovet. Min kollega som tipsade mig om SodaBlast Karlshamn AB berättade att även han fått deras hjälp, han sa att detta företag ägnar sig åt blästring i Kristianstad med omnejd och att han inte trodde att jag skulle kunna få bättre hjälp av något annat företag än vad jag skulle kunna få av just SodaBlast Karlshamn AB. Det var verkligen på det viset för de gjorde ett bra jobb och jag fick all hjälp jag behövde. Jag har inget att klaga på och eftersom jag som vanligt vill kunna vara till hjälp för alla mina läsare så ville jag i dag tipsa er som även ni behöver hjälp med blästring här i Kristianstad om att det här företaget skulle kunna hjälpa er. Det är inom så många olika områden där deras blästring kan vara användbar och vill ni få veta mer om detta så ska ni förstås titta in på hemsidan, där kommer ni att finna mer information om det här. 


Kommentarer är stängda.